Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Güzelbağ Temizlik Şirketleri

Güzelbağ temizlik şirketleri

Güzelbağ Temizlik Şirketleri

Güzelbağ temizlik şirketleri içerisinde yılların verdiği deneyim ve birikimle sizlere hitap eden firmamız Nobel Temizlik, vermiş olduğu profesyonel hizmetle ön plana çıkar. Müşterilerimize konforlu ve sağlık yaşam alanları oluşturmak için yola çıktık. Müşteri memnuniyeti ana ilkesine oturan çalışma felsefemizi, sizlerin istek ve önerileriyle her geçen gün geliştirmekteyiz. Firmamız ev, ofis, otel, fabrika ve inşaat sonrası ile dış cephe temizliği de yapar. Firmamızın kendisine gaye olarak edindiği noktalar şunlardır:

  • Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi sunmak,
  • Teknoloji takibini yaparak, hizmetlerimizi teknolojik cihazlarla entegre etmek,
  • Oluşan sorunlara yerinde ve kalıcı çözümler sunmak,
  • Müşterilerimizin konforlu ve sağlıklı yaşam alanlarında yaşamalarını sağlamak,
  • Çalışanlarımızı kalite performansı ve müşteri memnuniyeti konusunda eğitmek,
  • Hizmet sonrasında destek çalışmalarımızı sürdürmek,
  • Öneri ve şikâyetlerinizi çalışma düzenimize yansıtarak sizlere en iyi hizmeti sunmak,

Güzelbağ temizlik şirketi olarak vizyonumuzu mutlu, sağlıklı ve konforlu müşteri portföyü oluşturmak üzerine kurduk. Çalışma arkadaşlarımız ve müşterilerimizle uyumlu bir ekip olarak, kaliteli hizmet sunmanın kıvancını yaşıyoruz. Hassasiyetleriniz, çalışma ilkelerimizi oluşturmaktadır.

Güzelbağ Ev Temizliği

Güzelbağ ev temizliği hizmeti verirken evlerinizin, en fazla zaman geçirdiğiniz ve en konforlu olması gereken yaşam üniteleriniz olduğunu biliyoruz. Çünkü hepimiz, yeme-içme, dinlenme, barınma gibi birçok hayati ihtiyaçlarımızı evimizde karşılıyoruz. Dolayısıyla tüm bu alanların temiz olması, sağlıklı ve bakterilerden arınmış olması, ferahlığı her şeyden önemlidir. Bizde ev temizliğine başlarken temizden kirliye doğru bir sıralama uyguluyoruz. Bakteriyel açıdan ise daha düşük bakteri olan yerlerden yüksek bakteri bulunma alanlarına göre bir sıralama içerisindeyiz.

Camlar, aynalar, dolaplar, biblo, vazo, portmanto temizliklerinden, salon ve oda temizliğine geçiyoruz. Mutfak temizliği sonrasında banyo, giriş ve en son tuvalet temizliklerini yaparak işimizi bitiriyoruz. Güzelbağ ev temizlik şirketleri olarak temizlik yaparken kullandığımız malzemeleri de kullandığımız yerlere göre farklı özelliklerde seçiyoruz.

Banyo ve tuvalet gibi bakteri bulunma miktarı yüksek olan yerlerde çamaşır suyu ve türevlerini, mutfaklarda, aşınma oranı daha az fakat çözücülüğü daha yüksek çözeltileri, oda zeminlerinde ise ahşap ve parkeye zarar vermeyecek temizleyicileri kullanıyoruz. Mobilya ve camlarınız için ise, yıpratıcı özelliği olmayan alkali temizlik malzemeleri kullanıyoruz.

Güzelbağ Ofis Temizliği

Ofisler günümüzün büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz, birçok insanın da ziyaret ettiği, insan sirkülasyonunun fazla olduğu çalışma mekânlarımızdır.  Tıpkı evlerimizde olduğu gibi uzun süre vakit geçirdiğimiz alanlardan olduğundan dolayı; temizlik, hijyen ve ferahı insan sağlığı açısından önemlidir. Bu alanda verdiğimiz hizmetlerin aşamalarını ofis genel temizliği, banyo ve tuvalet temizliği, bilgisayar temizliği, süpürme ve çöp toplama, camların temizliği, tüm ofisin dezenfekte edilmesi şeklinde sıralayabiliriz.

Ofis temizliği denildiğinde sadece toz almak olarak değerlendirmemelisiniz. Çalışma mekânlarınızda bulunan bütün yüzeylerin temizliği ve bakterilerden arındırılması sağlanmaktadır. Güzelbağ ofis temizliği branşında hizmet verdiğimiz firmalar ile satış sonrası destek çalışmalarımıza da aralıksız devam ekmekteyiz.

Nobel temizlik şirketi olarak, kullandığımız malzemeleri, kullanım yerlerine göre ayırıp, ayrı bir şekilde muhafaza ediyoruz. Örneğin telefon temizliğini yaptığımız malzemeleri cam ya da herhangi bir yüzey temizliğinde kullanmıyoruz. Böylece bakteri taşınması, bulaşması durumu söz konusu olmuyor.

Seçilen kimyasal malzemelerin içeriğini de yine kullanılan yüzeye göre belirliyoruz. Zararlı bakterileri yok edecek kimyasalların aynı zamanda eşyalarınızı aşındırmayacak çözeltiler olmasına dikkat ediyoruz. Sizin yerinize en ince ayrıntıları düşünen firmamıza, Güzelbağ temizlik firmaları arasından ulaşabilirsiniz.

Güzelbağ Otel Temizliği

Otel ve pansiyonlar yılın belli dönemlerinde yoğunluğun yaşandığı konaklama mekânlarıdır. Misafir döngüsü sık olarak değiştiğinden, temizlik ve sağlık koşullarının daha çok takip edilmesi gerekmektedir. Giriş ve çıkışlar arasında kısa zaman olması dezavantaj olsa da yeterli ve deneyimli personel sayısıyla bu sorunu rahatlıkla çözüyoruz.

Salgın hastalıkların bulaşma riskinin fazla olduğu, çoklu misafir ağırlayan yerlere temizlik hizmeti sunarken çok daha titiz, dikkatli ve özenli çalışmaktayız. Odalardaki çarşaf, nevresim ve yastıkları hijyenik poşetlere koyarak oda numarasıyla birlikte paketleme yaparak kaldırmaktayız.

Güzelbağ otel temizliği yaparken yatakları vakumlu buhar makineleriyle temizleyerek kullanıma sunmaktayız. Yorgan ve battaniyeleri yeni konuklarla yenilemekteyiz. Telefon, kumanda, mini bar ve banyoları özel dezenfekte malzemeleri ile temizlenerek kullanıma hazır duruma getirmekteyiz. Islak mahallerin temizliklerini daha sık ve kimyasal malzemeler kullanarak yapmaktayız.

Ortak kullanım alanı olan lobi, ön banko, restoran, toplantı salonu gibi mahalleri her 8 saatte bir dezenfekte ederek misafirlerin rahatlıkla kullanabileceği düzeye getiriyoruz. Otellerde çalışan personelimizin Sağlık Bakanlığı’nın istediği şartları ve aşıları taşımalarına dikkat etmekteyiz. Güzelbağ temizlik şirketleri sağlığınızı birinci öncelik olarak belirlemiş ve buna uygun hizmeti şiar edinmiştir.

Güzelbağ Nobel Temizlik Şirketi

Temizlik hizmeti ihtiyacınız olduğunda, rahatlıkla ulaşabileceğiniz Güzelbağ Nobel Temizlik Şirketi olarak, siz müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ev, ofis, işyeri, fabrika, otel, pansiyon, apartman, inşaat sonrası, dış cephe ve daha birçok alanda hizmet vermekteyiz.

Ev ve ofis gibi zamanınızın çoğunu geçirdiğiniz ve tamamen konforunuza yönelik tasarladığınız alanlarda dahi özenli ve titizlikle temizlik hizmeti sunmaktayız. Camlarınızdan perdelerinize, mobilyalarınızdan dolap içlerine, tezgâhlarınızdan döşemelerinize, konsollarınızdan biblolarınıza, banyolarınızdan giriş mahallerine varıncaya kadar sağlık, temizlik ve hijyen sunuyoruz.

Yola çıkış amacımızı, yolda edindiğimiz tecrübelerle birleştirip, müşterilerimizin sağlığını ve konforunu bir üst mertebeye taşımanın haklı gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Deneyimli kadro, iş disiplini, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile sizlere sağlıklı ve ferah yaşam alanları sunuyoruz.

Teknolojik temizlik gereçleri, sağlıklı ve hijyenik temizlik malzemeleri ile ev ve ofis de dahil olmak üzere tüm mekanlarınızı özenle temizleyerek kullanımınıza sunuyoruz. Sizlerin de yaşadığınız alanları sık sık havalandırmanızı tavsiye ediyoruz. Aydınlık, mutlu ve ferah yarınları sizlerle paylaşmak için Güzelbağ temizlik şirketleri olarak biz burada hizmetimize devam ediyoruz.

Call Now ButtonHemen Ara