Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Cikcilli Temizlik Şirketleri

Cikcilli Temizlik Şirketleri

Cikcilli Temizlik Şirketleri

Cikcilli temizlik şirketleri için araştırmalarınızı fiyat, performans, hız ve güvenlik gibi birçok farklı kritere göre yapabilirsiniz. Uzun yıllardır Alanya’nın dört bir yanında dükkanlar, depolar, oteller, apartlar, fabrikalar ve evler için temizlik hizmeti vermekteyiz.

Her çalışmamızda en ince ayrıntıya dikkat ediyor ve müşterilerimizin isteklerini harfiyen uyguluyoruz. Kullanılmasını istediğiniz veya istemediğiniz temizlik malzemeleri bulunuyorsa, bunları ekibimize iletebilirsiniz. Profesyonel personelimiz tarafından, birinci kalite temizlik malzemeleriyle mekanın her noktasında hijyen sağlarız. Sizler de ev ve ofis temizlikleri için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Cikcilli Ev Temizliği

Alanya Cikcilli semti sakinleri tarafından yapılan ev temizliğiyle ilgili aramalarda, en uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti firmamızın verdiği görülmektedir. Cikcilli temizlik şirketi sayesinde, yorulmadan tüm evin temizliğini birkaç saat içerisinde tamamlayabilirsiniz. Evinizin her noktasının temizlenmesini sağlayacak ekip arkadaşlarımız, bu alanda tecrübe sahibi kişilerden seçilmiştir.

Çalışmalarımızda sadece toz alma ve yüzey temizliği yapmak yerine, fayans araları ve tavan temizliği dâhil olmak üzere detaylı temizlik yapmaya özen gösteriyoruz. Cikcilli ev temizliği hizmetlerimiz haftanın her günü sürmektedir. Kullanılan etkili temizlik malzemelerinin ardından mekânı havalandırıyor ve kullanımla ilgili sıkıntı oluşmayacak şekilde teslim ediyoruz. Ev temizliği çalışmalarımızla ilgili en çok merak edilen konular şunlardır;

  • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, dubleks daire, dubleks villa, tripleks villa temizlikleri için kurumumuzdan anında fiyat teklifi alabilirsiniz.
  • Ev temizliği alanında düzenli olarak faaliyet gösterdiğimiz ilçeler ve müşterilerimiz bulunmaktadır.
  • Çalışmalar esnasında herhangi bir güvenlik problemi yaşanmayacağını garanti etmekteyiz.
  • Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, mobilya ve perde temizlikleri dâhil olmak üzere evin tüm eşyaları için temizleme işlemi yapmaktayız.
  • Kurumumuz tarafından adresinize gönderilecek olan ekip arkadaşlarımız, evin büyüklüğüne ve istenen hizmete bağlı olarak değişiklik gösterecektir.
  • 1+1 ve 2+1 ev için tek personel yeterliyken, daha büyük evler için hızlı çalışmak adına personel sayımızı arttırma olanağına sahibiz.
  • Evlerde genellikle iç mekânın temizliği, mobilyaların temizliği, yerlerin ve camların temizliğine yönelik taleplerle karşılaşmaktayız. Dış cephenin genel temizliğine yönelik talebiniz bulunuyorsa, bu durumu müşteri hizmetleri personelimize önceden bildirmeniz yeterli olacaktır.
  • Kullandığımız ekipmanların hiçbiri parkelere, halılara, koltuklara, dolaplara, duvarlara ve camlara zarar vermeyecek malzemelerdir. Eşyalarınızın tam temizliğini sağlarken, bir yandan da herhangi bir deformasyon oluşmamasına dikkat etmekteyiz.

Cikcilli Ofis Temizliği

Cikcilli ev temizlik şirketleri ile yapılacak olan anlaşmalarda, düzenli temizlik için uygun fiyat ve güvenli işbirliği aranmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde, hiçbir olumsuz sonuca neden olmayacak çalışma önlemleri alınmaktadır. Anlaşma sağlandıktan sonra mekânın anahtarını personelimize teslim edebilir, belirlenen gün ve saatte temizlik personelinin çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Ofislerde zemin temizliği başta olmak üzere, elektrikli cihazların hasar görmemesine dikkat ederek tüm alanların temizlenmesine özen gösteriyoruz. Cikcilli ofis temizliği çalışmalarımızdan uygun fiyatlarla yararlanmak için telefon numaramızı kullanarak ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

  • Binanızdaki tüm merdivenlerin temizliğini birinci kalite malzeme kullanarak, hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamaktayız. Çalışmalarımız sona erdiğinde merdivenlerin çevresinde su birikintisi veya kirden eser kalmayacaktır.
  • Uzman personellerimiz tarafından halıların, koltukların, perdelerin temizliğiyle ilgili taleplere olumlu geri dönüş yapılmaktadır. Ev ve iş yerlerinde bu tarz detaylı temizlik talepleriniz için firmamızdan bilgi almanız yeterlidir.
  • Alanya genelinde tüm ofisler için temizlik personeli temin ediyor ve anlaşılan tarihlerde personelimizi ofisinize gönderiyoruz. Müşterinin isteğine bağlı olarak 1 veya daha fazla personel tarafından tüm ofis ve dükkân temizliklerini yapmaktayız.
  • Cikcilli temizlik şirketleri arasında en tecrübeli ve ekspres hizmeti veren kurum olarak öne çıkmaktayız. Ofisinizde bulaşıkların, lavabonun ve çalışma alanlarının temizliğiyle ilgili süre, mekânın büyüklüğüne bağlı olarak değişiklik göstermektedir.
  • Ofisin temizleneceği günleri ve saatleri görüşmek için, kurumsal telefon numaramıza çağrı bırakmanız yeterlidir.
  • Ofisin çalışma saatleri dışında, sabah erken saatlerde veya akşam geç saatlerde temizlik yapacak şekilde personelimizi ofisinize yönlendirebiliriz.
  • Temizlik yaptırmak amacıyla, ofisinizin iş programını değiştirmeniz gerekmeyecektir. Haftanın her günü, esnek çalışma olanaklarımızla personel temini sağlamaktayız.

Cikcilli Dış Cephe Temizliği

Dış cephenin kirli bir görünüme sahip olması, dışarıdan bakıldığında binayla ilgili önyargı oluşmasına sebebiyet vermektedir. Cikcilli temizlik firmaları aracılığıyla, binanın tüm cephelerinde temizlik çalışmalarının birkaç saat içerisinde tamamlanması mümkündür. Cikcilli temizlik şirketleri tarafından yapılan cephe temizliğiyle ilgili merak edilen konulara şu şekilde yanıt vermek mümkündür;

  • Ofisinizin, dükkânınızın, fabrikanızın, deponuzun, binanızın veya evlerinizin camlarına yönelik detaylı temizlik yapılmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. İç mekân temizliğinin yanı sıra, binanın dış cephesinde genel temizlik yapmaya uygun ekipmanlara ve tecrübeli personele sahibiz.
  • Başta oteller olmak üzere, binaların dış cephelerinde oluşan kirliliğin önüne geçmek için ciddi bir iş gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. Şehirdeki tecrübeli personellerimizle bu iş gücü talebine yanıt vermekteyiz.
  • Firmamız tarafından asansörlü temizlik araçları, bay ve bayan temizlik personelleri, deterjan ve zemin temizliğine yönelik araçlar temin edilmektedir.

En İyi Cikcilli Temizlik Şirketleri

Cikcilli Nobel Temizlik Şirketi Alanya’da hem iş yerlerinde hem de evlerde müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefleyen bir firmadır. Belirlediğimiz fiyatlar piyasa ortalamasının üzerinde olmadığı gibi, güvenli ve hızlı çalışma politikasıyla personellerimizi müşterilerimizle buluşturmaktayız.

Alanya’nın tüm mahallelerinde, kurumsal ve bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt verebilecek son derece büyük bir ekibe sahibiz. Cikcilli Nobel Temizlik Şirketi tarafından, müşteriyle anlaşılan tarihlerde personelin eve ulaştırılması sağlanmaktadır. Nobel Temizlik olarak yıllardan beridir sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Firmamız ev, ofis, fabrika ya da iş yerlerinizin ihtiyaç duyduğu temizliği kaliteli ekipmanlar ve profesyonel ekibimizle yaparız. Sizler de firmamız iletişim kanallarını kullanarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Call Now ButtonHemen Ara