Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Konaklı Temizlik Şirketleri

Konaklı temizlik şirketleri

Konaklı Temizlik Şirketleri

Konaklı temizlik şirketleri tarafından özel ve kamu kuruluşlarında, evlerde, ibadethanelerde, fabrikalarda ve okullarda temizlik yapılmaktadır. İç mekân ve dış mekan temizliğine yönelik faaliyetlerimizi, profesyonel ekibimiz aracılığıyla uzun yıllardır Alanya genelinde sürdürüyoruz. Bahçe temizliği, dış cephe temizliği, kurum ve iş yeri için düzenli temizlik çalışmalarımızdan yararlanabilirsiniz.

Telefon numaramız üzerinden bizimle iletişime geçebilir, tarih ve ücretle ilgili anlaşma sağlanması halinde adresinizi verebilirsiniz. Belirlenen gün ve saatte, sizinle iletişime geçildikten sonra adresinize temizlik personeli gönderilecektir. Alanya genelinde çok uygun fiyatla ev ve iş yerleri için en ince ayrıntısına kadar temizlik yapmaktayız. Daha fazla bilgi için firmamız iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Konaklı Ev Temizliği

Evinizin temizliğinin uzman bir ekip tarafından, kısa sürede ve uygun fiyatla yapılmasını sağlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Konaklı temizlik şirketi personellerimiz tarafından haftanın her günü, müşterilerimizin isteklerine uygun saatler aralığında hizmet verilmektedir. Evinizin büyüklüğüne ve yapılmasını istediğiniz temizliğin ne kadar süreceğine bağlı olarak, farklı sayılarda personel gönderebiliriz. Randevu almak ve ücreti öğrenmek için, resmi telefon numaramız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Evlerinizde bulunan her alanı profesyonel ekip ve ekipmanlarla temizleriz. Öncelikli olarak cam temizliği ile işimize başlarız. Perdeler, mobilyalar, dolap içi ve yüzeyleri özenle temizlenir. Ardından oda ve diğer alanlar temizlendikten sonra lavabo, banyo ve tuvaletler gerekli deterjanları kullanarak temizleriz.

Konaklı ev temizliği çalışmalarımıza başlamadan önce, müşterilerimiz tarafından özel olarak ekstra özen gösterilmesi talep edilen durumlara dikkat ediyoruz. Temizlenmesini istediğiniz veya istemediğiniz bir alan olduğu takdirde, bu isteğinizi uzman personelimizle paylaşabilirsiniz. Duvarların, yerlerin, mobilyaların, mutfak ve lavabo dahil olmak üzere evin tüm bölümlerinin temizliğini yapmaktayız. Ekibimiz, ev ve iş yeri temizliğini uzun yıllardır profesyonel olarak sürdürüyor. Alanya geneline temizliğe giden personelimizi çağırmak için bizi arayabilirsiniz.

Konaklı Ofis Temizliği

Ofis içi genel temizlik, ev ve villa temizliği, hastane ve okul gibi çeşitli kurumlara yönelik temizlik faaliyetlerini, müşterinin talebine göre gerçekleştirmekteyiz. Teknolojik aletlerin, mobilyaların, duvarların, camların, kapıların, bulaşıkların, mutfak ve tuvaletin temizliğini uzman personelimiz yapmaktadır. Konaklı ev temizlik şirketleri tarafından yapılan ofis temizliklerinde, mekanın büyüklüğüne bağlı olarak ücret belirlenmektedir. Ayrıca 1 personel yerine 2 veya daha fazla personel ile temizlik yapılmasıyla ilgili talepler için özel ücretlendirmeler bulunmaktadır.

Konaklı ofis temizliği şirketimiz tarafından resmi olarak faaliyet gösterilmektedir. Alanya’nın her mahallesindeki lojmanlar, apartlar, evler, iş yerleri, oteller, hastaneler, okullar, kreşler ve yurtlar için uygun fiyatla temizlik yapmaktayız. Geniş bir ekip ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan yararlanmak, detaylı temizliğin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Ofis temizliğine yönelik çalışmalarımızda şu konulara özen göstermekteyiz;

  • Anti bakteriyel temizlik ve dezenfekte malzemeleri kullanılarak, ofisinizin her bölgesi temizlenmektedir.
  • Ofisin mutfak bölümünde bulunan bulaşıklar da dâhil olmak üzere, ofis genelinde hızlı bir temizlik yapılacaktır.
  • Ofisler için yapılacak olan temizlik çalışmalarına yönelik özel randevuların alınması mümkündür. Firmanın çalışmasını olumsuz etkilememek amacıyla, ofisin boş olduğu günlerde, firmanın mesai başlangıcı öncesinde veya sonrasında da hizmet vermekteyiz.
  • Talep edilen sayıdaki temizlik personeli, düzenli olarak veya tek sefere mahsus temizlik çalışmaları için adresinize gönderilmektedir.
  • Firmamızla anlaşan ve düzenli olarak temizlik yapılmasını isteyen kurumsal müşterilerimiz için çok uygun fiyat politikasıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
  • Ofiste yapılacak olan temizliğin gününde ve saatinde bir değişiklik yapılmasını istediğiniz takdirde, mesai saatlerimiz içerisinde bizimle görüşebilirsiniz.
  • Bay ve bayan personellerimiz tarafından hem iç mekân hem de dış cephe temizliğine yönelik çalışmalar yapılmaktadır.
  • Müşterilerimizin ofis büyüklüklerine, haftanın kaç günü temizlik yapılmasını istediğine bağlı olarak özel program oluşturmaktayız.
  • Onlarca ofisin temizliğini üstlenen firmamız, Konaklı temizlik şirketleri arasında en uygun fiyat veren kurumlar arasında yer almaktadır.

Konaklı Dış Cephe Temizliği

Evlerde ve iş yerlerinde yaşanan hijyen problemleri arasında, dış cephe kirliliği ikinci sırada gelmektedir. Temizlik için uygun fiyat belirlediğimiz ve uzun soluklu bir işbirliğine imza attığımız firmalar tarafından, dış cephe temizliğiyle ilgili talepte bulunulabiliyor. Başta camlar olmak üzere, binanın dış cephesindeki tüm noktalar için çamur ve boya lekelerinin temizlenmesi için çalışmalarımız bulunmaktadır. Kurumumuzdan hem dış cephe hem de mekân içi temizliğe yönelik ekspres temizlik hizmeti alabilirsiniz.

Konaklı temizlik firmaları dış cephe temizliği için asansörlü sistemler kullanmaktadır. İş yerleri ve evler için binanın geneline veya bir bölümüne yönelik temizlik talebinde bulunmanız mümkündür. Sertifikalı ve işinde uzman personellerle uzun yıllardır bu alanda faaliyet gösteren şirketimiz tarafından asansörlü dış cephe temizliği yapılmaktadır. Alanya’nın Konaklı da dâhil olmak üzere tüm lokasyonları için haftanın her günü temizlik çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

En İyi Konaklı Temizlik Şirketleri

Konaklı Nobel Temizlik Şirketi aracılığıyla, düşük ücret öder ve yüksek kalitede hizmet alırsınız. Tecrübeli ve mekanın en ince ayrıntısına kadar temizlik yapacak şekilde, işini severek yapan personellerle çalışmaktayız. Konaklı temizlik şirketleri sayesinde siz de eviniz, iş yeriniz veya deponuz için temizlik yapılmasını talep edebilirsiniz. Kurumumuz tarafından tek seferlik veya düzenli temizlik hizmeti verilmektedir.

Temizlik yapılırken kullanılacak malzemelerin kurumumuz tarafından veya müşteri tarafından karşılanmasına yönelik görüşmeleri müşteri hizmetlerimizle yapabilirsiniz. Alanya’nın Avsallar Mahallesi ve diğer bölgeler için, ulaşımı ekibimiz sağlamaktadır. Oteller, iş yerleri, kamu kurumları ve evlere yönelik özel temizlik paketlerimiz bulunmaktadır. Resmi telefon numaramız aracılığıyla kurumumuzdan randevu alabilir, indirimli fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Avsallar Nobel Temizlik Şirketi tarafından inşaat sonrasındaki temizlik çalışmaları kısa sürede tamamlanmaktadır. Firmamız iletişim kanallarını kullanarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Call Now ButtonHemen Ara