Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Antalya Mermer Cilalama

Antalya Mermer Cilalama

Antalya Mermer Cilalama

Antalya mermer cilalama hizmeti sunan firmamız Nobel Temizlik alanında profesyonel olan bir ekiple çalışıyor. Mermer, yıllardır evlerimizde, iş yerlerimizde, apartmanlarda kısacası yaşamımızın her anında karşımıza çıkan bir malzemedir. Mutfak ve banyolarda zemin kaplamalarının yanında mermerden tezgâhlar da yapılmaktadır, apartmanların girişlerinde ve zeminlerinde mermer kullanılmaktadır. Okul ve hastane gibi ortamlarda yine dayanıklılığı açısından mermer oldukça tercih edilen bir kaplama malzemesidir.

Mermer uygulama olarak oldukça kolay montajı olan bir malzemedir. Ayrıca fiyat olarak da diğer kaplama ürünlerinden daha uygundur. Bu özelliklerinin yanı sıra oldukça fazla renk ve desen seçeneği mevcuttur. Mermer doğal bir kireç taşıdır. İçerisinde süngere benzeyen delikli bir yapısı vardır. Bu yapısından dolayı sık kullanılan alanlarda ezilmeler, renk solmaları, kararmalar ve bölgesel yıpranmalar meydana gelmektedir.

Antalya mermer cilalama firması olarak evlerinizde ve iş yerlerinizde kullandığınız ve yıpranan mermerleri cilalama makinemizle temizleyerek ilk günkü gibi temizlenmesini sağlamaktayız. Firma olarak yıllardır edindiğimiz tecrübelerimiz ve uzman kadromuz sayesinde sizlere en iyi hizmeti vererek temiz bir ortamda olmanızı sağlarız. Mermer cilalama hizmetlerimiz hakkında merak ettiğiniz soruları aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Mermer Cilalama Nedir?

Yıpranan mermerlerin yeni bir görünüme sahip olması cilalama yöntemiyle mümkündür. Mermer cilalama 2 farklı yöntemle yapılmaktadır. Bunlar; polimer cila yöntemi ve kristalize cila yöntemidir. Mermer cilalama nasıl yapılır sorusuna yanıt verecek olursak;

  1. Polimer Cila: Bu cila yöntemi ter türlü mermer zeminde uygulanabilir. Polimer cila beyaz bir malzemeden oluşur. Bu malzeme mermer zemine dökülür daha sonra bir bez veya paspas yardımı ile yüzeye yayılması sağlanır. Uygulama olarak oldukça kolaydır. Ancak polimer cila kristalize cila kadar sağlam ve etkili bir cila değildir. Bundan dolayı maliyeti oldukça düşüktür.
  2. Kristalize Cila: Kristalize cila, polimer cilaya göre daha zahmetli bir uygulama sistemine sahiptir. Cilayı mermere uygulamadan önce zeminde bulunan eşyalar kaldırılmalı ve uygulama yapılacak alan tamamen boş olmalıdır. Daha sonra temizlik yapılmalıdır. Temizlik yapıldıktan sonra uygulama işlemine geçilmelidir. Kristalize cila zemine döküldükten sonra profesyonel kişiler tarafından kullanılan makinelerle zemine yayılıp mermere işlenmektedir. Tüm zemin işlemi bittikten sonra zeminin kuruması beklenerek kullanıma hazır hale gelmektedir.

Her iki yöntem de mermer zeminlerinizin bakımı için rutin olarak uygulanmalıdır. Antalya mermer cilalama firması olarak uzman ekibimizle cilalama işlemleriniz profesyonel bir şekilde yapılmaktadır.

Mermer Cilalama Önemi

Bir zemin kaplama malzemesi olarak kullanılan mermer, birçok insan tarafından tercih edilen zemin malzemesidir. Mermerlerin sağlam ve dayanıklı bir yapısı olsa da yıllar içerisinde bozularak yıpranma ve aşınmalara sebep olmaktadır. Bu yıpranmalar kötü bir görünüme sebebiyet vermektedir. Antalya mermer cilalama firmalarından biri olan şirketimiz Nobel Temizlik evlerinizin ve iş yerlerinizin zeminlerini en iyi ürünleri kullanarak cilalama işlemini yapmaktadır.

Mermer cilalama görsel olarak insanlara iyi bir intiba bırakma açısından oldukça önemlidir. Mesela bir otel lobisinde kullanılan mermer zemin eski ve yıpranmış ise o otelin genel olarak temizliğinin de kötü olabileceği düşünülür. Oysaki temiz ve parlak bir zeminle otele gelen müşteriler kalacağı yerin temiz olduğunu düşünerek gönül rahatlığıyla işletmede konaklayabilirler.

Aynı şekilde mermer cilalama şirketlerin, ofislerin, apartmanların kısacası kullanılan her alanın temizliği ve dış görünümü için büyük bir öneme sahiptir. İnsanları iyi karşılamak ve güzel bir alanda ağırlamak için Antalya temizlik şirketleri olarak cilalama işlemini rahatlıkla profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlamaktayız.

Mermer Cilalama Fiyatları

Mermer cilalama zeminlerinizin temiz görünmesi açısından oldukça önemli bir işlemdir. Cilalama yöntemi az önce de belirttiğimiz gibi iki farklı seçeneği bulunan temizleme işlemidir.Polimer cila uygulamaya bağlı olarak kolay bir yönteme sahiptir. Bundan dolayı maliyet olarak diğer işleme göre daha düşüktür. Kristalize cilalama yöntemi ise uzmanlık gerektiren bir temizleme metoduna sahip olduğundan maliyeti daha yüksek olabilmektedir.

Cilalama yöntemleri direkt zemini etkileyeceğinden dolayı uzman ekipler tarafından doğru bir uygulamayla gerçekleştirilmektedir. Antalya Nobel temizlik şirketiolarak verdiğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Firma olarak bizler mermerlerinizi temizleyerek ilk günkü hale getirmekteyiz. Bu sebeple sizleri yeni bir yer döşemesi maliyetinden de kurtarmış oluruz.

Mermer cilalama fiyatları kullanıma göre fiyat değişkenliği gösterdiği gibi uygulanacak alanların metrekaresi de fiyatları etkilemektedir. Büyük alanlar maliyet açısından fazla çıkarken küçük alanlar daha uyguna temizlenmektedir.

Daha doğru bir bilgi için internet sitemizde yazan iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Bu şekilde fiyat bilgisi almanız daha doğru olacaktır. Bizlere isteklerinizi ayrıntılı bir şekilde bildirdiğiniz takdirde firma olarak sizlere bir teklif hazırlayabilmekteyiz.

Antalya Mermer Cilalama Hizmeti

Antalya mermer cilalama hizmeti olarak hizmet verdiğimiz sektörde sizleri memnun etmek birinci önceliğimizdir. Sizlerin sipariş verdiği hangi iş olursa olsun fazlasıyla önemser ve üstün performans sağlayarak birlikte uzun yıllar çalışmayı hedeflemekteyiz.

Mermer cilalama hizmeti kolay gibi görünse de birçok yönden ayrıntısı olan özel bir temizlik koludur. Antalya Nobel Temizlik şirketi olarak mermer cilalama uygulaması için en iyi yüzey malzemelerini kullanmaktayız. Bunun yanında son teknoloji ürünleri olan kaliteli silme makinalarımızla da cilalamayı uzun yıllar kullanılacak şekilde temizlemekteyiz. Cilalama makinelerimiz farklı yüzeyler için yumuşak uçlu fırça kullanılmaktadır. Bölgesel olarak paspas sistemi de uygulanmaktadır. Cilalama uygulamasının yanında isteğe bağlı olarak firmamız cilalama sonrası temizlik hizmeti de vermektedir.

Mermer cilalama doğru yapıldığı takdirde mevcut kir ve yıpranmalar izole edilerek yeni bir görünüme sahip olduğu gibi yeni oluşabilecek zararların da önüne geçmektedir. Firmamız her zaman kaliteli malzemeler kullanarak mermer cilalama işlemini en iyi şekilde yapmaktadır. Antalya temizlik şirketleri olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak bizler için en önemli hizmettir.

Call Now ButtonHemen Ara