Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya Endüstriyel dağcılık hizmeti veren firmamız Nobel Temizlik güvenli ve profesyonel bir temizlik hizmeti veriyor. Son zamanlarda büyük şehirlerin inşa ettiği yüksek binalar, sanayinin gelişmesi gibi kavramlarla endüstriyel dağcılık hizmeti hayatımıza girmiştir. Endüstriyel dağcılık adından da anlaşılacağı gibi erişimi zor olan bölgeler için yapılan temizlik hizmetlerinin genel adıdır. Bu temizliği yapan kişiler adeta dağa tırmanır gibi temizliği gerçekleştirmektedir.

Antalya endüstriyel dağcılık olarak tamamen uzman ekiplerle çalışarak sizlere hizmet vermekteyiz. Endüstriyel dağcılık çalışanların beline bağladıkları bir iple, dağcıların kullandığı yöntemle temizlik yapmaktadır. Bu yöntemi kullanarak temizlik hizmeti alan yerleri sıralayacak olursak;

  • Gökdelenler
  • Rezidanslar
  • Fabrika bacaları
  • Elektrik direkleri
  • Köprüler
  • Üst geçitler
  • Enerji türbinleri gibi yüksek katlı her bölgenin temizliği yapılmaktadır.

Yukarıda saymış olduğumuz yapılar her zaman olmasa da belirli aralıklarla temizlenmesi gereken yerlerdir. Binalarda oluşan toz ve kirler görsellik açısından kötü göründüğü gibi cephe malzemesine de zarar vermektedir. Antalya endüstriyel dağcılıkşirketi olarak bina cephelerinizi temizlerken özel olarak kullandığımız malzemeler tozu ve kiri bölgeden uzaklaştırarak uzun süre temiz kalmasını sağlamaktadır.

Endüstriyel dağcılık hizmeti tamamen uzman kişiler ve kaliteli koruyucu ekipmanlarla yapılması gereken bir iştir. Bu temizlik hizmeti için mutlaka iş güvenliğine önem veren, sertifikaları tam ve düzenli olarak eğitimler veren bir firmayla çalışmanızı önermekteyiz.

Endüstriyel Dağcılık Nedir?

Endüstriyel dağcılık nedir sorusuna verilecek en iyi yanıt dağcıların kullanmış olduğu yöntemleri günlük hayatta uygulama metodudur diyebiliriz. Bu temizlik yönteminin en büyük özelliği işi yapan personellerin gerçekten canlarını ortaya atarak temizlik yapıyor olmasıdır. Bundan dolayı aldığımız her iş bizler için oldukça büyük bir önem arz etmektedir.

Antalya endüstriyel dağcılık hizmeti verebilmemizin bazı şartları vardır. Bunlar personellerimizin beline takacağı ipe ait sağlam bir yer olup olmadığı, temizlik yapılacak alanın yüksekliği, kullanılacak ekipmanların yeterli olup olmadığı gibi noktalardır.

Antalya temizlik şirketleri olarak yüksek binalar için erişilebilen yerlerde vinç ve iskele uygulaması kullanmaktayız. Personellerimizin erişemediği noktalarda sağlam bir noktaya sabitlenen ipler yardımıyla dağcılık hizmetine geçiş yapmaktayız.

Endüstriyel dağcılık hizmeti verilen alanlar oldukça fazladır. Bunlarda bazılarını sıralayacak olursak;

  • Temizlik hizmetleri
  • Tamirat ve tadilat hizmetleri
  • Işıklandırma hizmetleri
  • Badana ve boya işlemleri
  • Reklam panosu ve branda asma işlemleri
  • Afiş takma ve sökme işlemleri gibi hizmetler Antalya endüstriyel dağcılık hizmetleri adı altında verilmektedir.

Bahsedilen her yöntem için eğitimlerini tam almış, işini iyi yapan kişilerle çalışmak oldukça önemlidir. İşini iyi yapmayan kişilerle çalışma yapmak hem zaman hem de para kaybına yol açmaktadır.Nobel Temizlikolarak profesyonel bir ekibe sahibiz. Alanında uzman arkadaşlarımızla Antalya’nın her bölgesine hizmet götürmeye devam ediyoruz.

Antalya Endüstriyel Dağcılık Fiyatları

Endüstriyel dağcılık fiyatı verebilmek için öncelikle bu hizmeti neden istediğinizi dile getirmeniz gerekmektedir. Çünkü bu yöntemle birden fazla işlem yapılabilmektedir.Yüksekte olan her iş için endüstriyel dağcılık hizmeti devreye girer. İstenilen her iş kalemi için de masraf kalemleri artıp azalabilmektedir. Örnek verecek olursak köprü temizlik maliyetleri oldukça yüksektir. Bunun sebebi birden fazla personel çalışması gerekmektedir. Bunun haricinde, istenilen bölge yüksekliğinden dolayı koruyucu ekipmanlarının yanında herhangi bir kaza riskine karşılık çelik halat kullanımı gibi yapılması gereken ekstralar vardır. Ama bir konser platformu kurmak için daha basitçalışma sağlanabilir. Bu şekilde yükseklik, ekipman gibi noktalar maliyeti doğrudan etkilemektedir.

Bunun yanı sıra koruyucu ekipmanlarınmarka ve kalitesine bağlı olarak fiyatlara yansıma oranı da değişkenlik göstermektedir. Örneğin A firması sıradan bir ekipman kullanıp fiyatlarını düşük tutabilir.  Bunun yanı sıra diğer bir firma en kaliteli malzemeleri kullanıp personelini güvende tutup fiyatlarını yüksek tutabilmektedir. Bu iş kolunda fiyatlar oldukça değişkenlik gösterebilmektedir. Sizler fiyat aldığınız ve güvenmediğiniz firmalarla asla çalışmayınız. Teklif istediğiniz firmalardan mutlaka malzeme ve ekipman bilgisi, sertifika bilgisi, personel eğitim evrakları gibi bilgileri isteyebilirsiniz. Şu unutulmamalıdır ki endüstriyel dağcılık hizmetinde en önemli şey güvenliktir.

Antalya endüstriyel dağcılık fiyatlarıiçin firmamız Nobel Temizlik iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Antalya Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri

Antalya bölge olarak endüstriyel dağcılık hizmetini en çok veren yerlerden biridir. Bunun en büyük sebebi konumundan dolayı birçok otele ev sahipliği yapmasıdır.Çoğu otel yüksel katlı işletmelerdir. Bu işletmelerin temizliği, ışık montajları, tamirat ve tadilat işlemleri sürekli olarak yapılmaktadır. Özellikle sezon başlarında temizlik işlemleri hız kazanmaktadır.

Genel temizliğin yanı sıra Antalya bölgesi kurak bir bölge olduğundan dolayı kış aylarında yağan yağmurlar hızlı bir şekilde kuruyarak güneşin etkisiyle cephelerde lekeler bırakmaktadır. Bu lekeler özellikle cam yapılı binalarda kötü bir görüntüye sebep olmakta ve binaların dış cephesine zarar vermektedir. Antalya Nobel temizlik şirketi olarak bu şekilde oluşmuş lekeleri uzman kadromuz ve kaliteli malzemelerimiz sayesinde hızı ve kolay bir şekilde temizleriz.

Antalya temizlik şirketleri olarak bölgemizde bu durumu yaşayan kişiler için endüstriyel dağcılık hizmeti vermekteyiz. Bizden istenilen hususlar doğrultusunda sizlere en iyi hizmeti verebilmek adına belirlenen tarihte keşif yapılarak bir fiyat çalışması yapmaktayız. Fiyat teklifimizi onayladıktan sonra istenilen işlemi başlatarak sizlere temiz bir cephe sunarız.

Firmamız endüstriyel dağcılığı profesyonel olarak yapan sayılı şirketlerden biridir. Yaptığımız işin riskleri oldukça fazladır. Bundan dolayı personellerimize düzenli aralıklarla eğitim verilmektedir. Antalya endüstriyel dağcılık hizmeti için firmamıza sonsuz şekilde güvenerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Call Now ButtonHemen Ara