Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Beyaz Mobilya Nasıl Temizlenir?

Beyaz Mobilya Nasıl Temizlenir?

Beyaz Mobilya Nasıl Temizlenir?

Beyaz mobilya nasıl temizlenir sorusu beyaz mobilyalar diğer yüzeylere oranla daha kolay kir tuttuğu ve kiri daha net belli ettiği için birçok kişinin kafasını meşgul etmektedir. Yaşantımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz evlerimizde sıklıkla yer verdiğimiz beyaz mobilyaların temizliği hem görüntü hem de hijyen açısından oldukça önemlidir.

Hijyenik bir ortam sağlanmasının yanı sıra beyaz mobilyaların temizliğine mobilyaların yıpranmaması içinde oldukça dikkat etmek gerekir. Kullanılacak doğru malzemeler ve temizlik yöntemleri sayesinde siz de gönül rahatlığıyla beyaz mobilya temizliği yapabilirsiniz.

Beyaz Mobilya Temizliği İçin Gerekli Malzemeler

Beyaz mobilya temizliği için gerekli malzemeler doğru tedarik edilmediği ya da yanlış kullanıldığı takdirde başarısız bir temizlik yaşanabilir. Ayrıca eşyaların kalıcı zarar görmesine de yol açabilir. Bu nedenle temizlik için doğru malzemeleri kullanmak oldukça önemlidir. Sararan ve toz tutan mobilyalarınızı adeta yeni gibi bir hale getirmenizi sağlayacak temizlik malzemeleri şu şekildedir:

  • Mikrofiber bez
  • Yüzey temizleyici
  • Kağıt havlu
  • Su
  • Leke çıkarıcı deterjan
  • Cam temizleyicisi
  • Diş macunu

Özellikle son yıllarda ev dekorasyonu konusunda baskın olan renk beyazdır. Sizde bu mobilyalarınızı ilk günkü haline getirmek istiyorsanız, işe bu temizlik malzemelerini tedarik ederek başlamalısınız.

Beyaz Mobilya Temizliği Nasıl Yapılır?

Malzemeleri toparladıktan sonra akıllara gelen bir diğer soru ise beyaz mobilya temizliği nasıl yapılır olmaktadır. Uygulayacağınız çeşitli adımlar sayesinde beyaz mobilyalarınızı kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. İşte beyaz mobilya temizliği sırasında izlenmesi gereken adımlar:

  1. İlk olarak mobilyalarınızın tozunu alın. Bu işlemi haftada bir tekrarlamak mobilyalarınızın uzun vadede temiz kalmasına yardımcı olacaktır.
  2. Mobilya üzerindeki lekeleri uygun temizleyicilerle ovalayarak çıkartın. Lekelere ne kadar erken müdahale edilirse onlardan kurtulmakta bir hayli kolaylaşır.
  3. Doğru silme bezini kullanın. Kullanacağınız bezin yumuşak ve kıl bırakmayan cinsten olması etkili bir temizlik için oldukça önemlidir.
  4. Temiz bir bezle mobilyanızı silin. Lekelerin çıkıp çıkmadığından emin olmanızı sağlayacak bu işlem sonrasında dilerseniz leke çıkartma işlemine tekrar dönebilirsiniz.
  5. Mobilyalarınızı kuru bir bez yardımıyla kurulayın.

Uygulayacağınız bu adımlar sayesinde beyaz mobilyalarınızın hijyenini sağlayabilir, mobilya ömrünü uzatabilirsiniz.

Call Now ButtonHemen Ara