Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90 543 866 66 07
e-mail: nobeltemizlikk@gmail.com

Gündelik Temizlik Ücretleri

Gündelik Temizlik Ücretleri

Gündelik Temizlik Ücretleri

Gündelik temizlik ücretleri iş yerinde çalışan kişilerin evlerini temizlemek için vakitleri genellikle olmaz. Ev temizliği hem zor hem de zaman alıcı olan bir iştir. Bundan dolayı gün içinde işte çalışanlar temizlik ihtiyaçlarını gidermek için temizlik hizmetinden yararlanır. Günlük ev temizliği evin detaylı bir şekilde temizlenmesini içerir.

Ev temizlik ücretleri duruma göre farklılık gösteren konudur. Doğrudan bir rakamdan bahsetmek doğru olmaz. Her evin büyüklüğü standart olmadığı için evin bulunduğu şehir ve mahalle evin büyüklüğü genel olarak durumu ve benzeri hususlar temizlik ücretlerini etkiliyor.

Alana Göre Temizlik Ücretleri

Gündelik temizlik ücretleri yeni yapılmış olan apartman daireleri yeni taşınanlar için önemli problemlerden bir tanesi temizlik işidir. İnşaatın yeni bitmiş olmasına bağlı olarak evlerin daha ayrıntılı temizliğe ihtiyacı bulunur. Normal bir evin camlarını silmesi temizlenmesi için yeterli sayılırken inşaat sonrasındaki daireler için öncelikle camda yer alan harç ve boya kalıntılarının temizlemeniz gerekir. Pencere ambalajlarını çıkarmanız gerekir. Bu işlemler gerçekleştirildikten sonra evin camlarını silme noktasına gelebilirsiniz.

İnşaat bitiminden sonra yapılmış olan temizliğin normal bir ev temizliğine göre daha pahalı olmasının sebebi işlemin zor ve zaman alıcı olmasıdır. Normal olan bir ev için sadece 1 adet temizlik personelinin yeterli görüldüğü söylenebilir. Fakat bu durum inşaat temizliği için geçerli değildir. İnşaat sonrasında yapılacak temizlik için en az 3 adet personel temizlik işleminde yer alır. Aksi bir durum söz konusu olduğunda temizlik tam istenilen gibi olmaz ya da bir günde tamamı bitmez.

Temizlik Firmalarının Temizlik Hizmeti Nasıl Olur?

Gündelik temizlik ücretleri farklı sebeplerden dolayı ev temizliğini gerçekleştiremeyen kişilerin ihtiyaçlarına yanıt veren temizlik firmaları bünyesinde yer alan personel ile ev temizliği hizmetini kaliteli bir şekilde veriyor. Bu hizmetler genellikle periyodik olarak verilebildiği gibi sadece bir seferlik de yapılabiliyor. Ev temizliğinde ücretler ise evin büyük olması talep edilen temizliğin kapsamına bağlı olarak değişiklik gösterir. Temizlik şirketleri kişilerin beklentisine yanıt verebilmek için farklı olarak temizlik hizmeti sunuyor. Haftalık ya da günlük ya da aylık yapılan temizliklerin kapsamı ayrı ayrı olduğu için fiyatlarda da farklı olabilir.

Call Now ButtonHemen Ara